“De kunst van het vragen stellen”

Doorbreek je eigen interne blokkades en vicieuze cirkels. Verhoog het inzicht in jezelf, in je werk en in je bedrijf. Een persoonlijke ontwikkelingsworkshop die je nog lang zal bijblijven. Leer jezelf technieken aan en ervaar een methode die je helpt tot de essentie van problemen door te dringen en bij de echte oorzaak te komen. Stel jezelf, maar ook anderen, de juiste vraag om te komen waar je wilt zijn!

Leren doen we het beste als we grenzen doorbreken en als er aspecten aan de training zitten die je persoonlijk raken. De workshop “de kunst van het vragen stellen” gegeven door Paul Gommans, meester in luisteren en zien, gaat dieper dan de trainingen die je wellicht gewend bent. Niet alledaags en daarom beklijvend.

Mensen zijn vaak van nature analytisch sterk, dus denk men wellicht: vragen stellen dat kan ik wel. Het kan altijd beter: Socrates was daar de beste in en is dan ook bekender dan wie ook. Paul Gommans hanteert in de 21e eeuw de krachtige technieken van Socrates. Van zijn Socratische methode zijn reeds velen wijzer geworden. Zowel voor analyse in het werk als voor inzicht in jezelf.