Spatial Thinking

Spatial Thinking Consulting 

Spatial Tinking Consulting, een eenmanszaak van Paul Gommans, coacht mensen in hun loopbaan. De cliënten komen uit verschillende geledingen van onze maatschappij:

  • - personen die vastgelopen zijn in hun huidige functie
  • - (ex-)WAO-ers WIA
  • -  WW-ers 
  • - personen die door reorganisatie niet meer bij hun bedrijf kunnen blijven.

Paul gebruikt tijdens de coaching de socratische methode. Deze methode houdt in dat hij een oordeelvrij gesprek voert. Door neutraal te zijn en te blijven, voelen mensen zich gewaardeerd en komen verborgen talenten naar boven. Men weet vaak veel meer dan een gemiddeld persoon uit onze maatschappij; men is zich daar niet bewust van. De kwaliteiten van deze personen leiden vaak naar creatieve oplossingen. Men komt vaak met oplossingen die een ander nooit zou kunnen bedenken en oplossingen die heel goed gebruikt kunnen worden voor innovatie.

Zoals iedereen willen deze personen ook met hen gaven deelnemen aan onze maatschappij. Maar hier ligt de kern van het probleem, want een groot deel van hun omgeving begrijpt deze mensen niet en zij krijgen daarom geen ruimte om hun talenten te laten zien.

Spatial Thinking  Consulting wil deze mensen toch met hun kwaliteiten op de arbeidsmarkt plaatsen omdat ze daar nog een belangrijke taak te verrichten hebben.

Paul Gommans heeft de jobhunting uitbesteed aan paar bedrijven. Samen zijn ze op zoek naar vacatures en geschikte, ontvankelijke werkomgevingen om deze mensen een plaats in onze maatschappij te bieden. Zij kunnen ingezet worden op allerlei functies en op alle niveaus.

Mocht u belangstelling hebben of een organisatie weten die iets gemeen heeft met de doelgroep waar we voor werken, kunt u contact opnemen met ons. We zijn ook graag bereid om een en ander toe te lichten en voorlichting te geven.